Audi Q8 e-tron (8)

Voor zakelijk of privé gebruik

Laadoplossingen van Ecoleon

De elektrische auto neemt een steeds grotere rol in onze maatschappij. Volgens RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) reden in 2020 43% meer elektrische auto’s op de weg dan in 2019. Deze duurzame mobiliteitsvorm groeit in populariteitsvorm en daarmee groeit logischerwijs ook de vraag naar laadpalen. Wij snappen als geen ander dat elke situatie, op het werk of thuis, om een specifieke laadoplossing vraagt. Samen met onze partner Ecoleon adviseren en voorzien wij verschillende laadoplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Heeft u wel een duurzaam wagenpark, maar heeft u nog geen laadpunt voor uw werknemers? Of bent u als particulier op zoek naar een laadpaal bij uw huis? Dan bieden wij in samenwerking met Ecoleon de perfecte laadoplossing voor u en uw werknemers. Van openbare laadlocaties tot aan homeboxen aan huis. Onze mobiliteitsexperts denken graag met u mee en gaan geen uitdaging uit de weg om u zo goed mogelijk te adviseren rondom verschillende laadoplossingen. Bekijk hieronder een aantal mogelijkheden. 

afbeelding_laadoplossing
afbeelding_ecoleon_laadpaal

Zakelijke laadoplossing

Op zoek naar laadpunten voor uw bedrijf? Dat is mogelijk! In samenwerking met Ecoleon bieden we onder andere wandladers en laadzuilen. Deze dubbele autolaadpunt zijn uitermate geschikt om te plaatsen op het bedrijventerrein of parkeergarage van uw bedrijf. U kunt de laadzuil of wandlader zelfs voorzien van uw huisstijl met logo. Vraag onze mobiliteitsspecialisten naar verschillende specificaties van de zakelijke laadoplossingen.

Snel uw auto laden

U bent er wellicht al bekend mee, de snellader. Normaal gesproken vindt u de snelladers bij een laadpunt langs de snelweg, maar ze zijn ook zeer geschikt voor openbare parkeerlocaties bij vergaderlocaties, winkelcentra, wegrestaurants of sportparken. De snelladers zijn verkrijgbaar van 15 kW tot 180 kW per uur. De kleinere modellen van de snelladers kunnen ook geschikt zijn voor bij u thuis.

afbeelding_ecoleon_bedrijven
afbeelding_homebox_ecoleon

Laden via Homebox

Ecoleon biedt niet alleen de mogelijkheid om op het werk uw elektrische auto op te laden, maar met de Homebox wordt elektrisch laden ook thuis toegankelijk. Geschikt voor het opladen van plug-in hybride en volledig elektrische auto’s. U kunt de Homebox extra voorzien van een stalen staander en een load-balancer om het stroomnet niet te overbelasten. Laat u van A tot Z adviseren.

foto_dmvm_onzemensen

Onze mobiliteitsexperts

Wilt u aan de slag gaan met de laadoplossingen van Ecoleon? Of wilt u meer informatie over elektrisch rijden? Kom dan in contact met de mobiliteitsexperts van De Mobiliteit voor Morgen. Zij geven antwoord op al uw vragen en denken graag mee over de mobiliteitsvraagstukken waar u mee zit.

Adviesgesprek aanvragen

Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in, een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.