header_poolbeheer

Dé perfecte oplossing voor deelgebruik

Poolbeheer

Zakelijke poolauto’s zijn een perfecte oplossing voor deelgebruik door meerdere medewerkers. Zo hebben zij altijd toegang tot vervoer wanneer ze dit nodig hebben. Met slimme technologie wordt het beheer en gebruik van deelauto’s geoptimaliseerd. Hierdoor behoren handmatige administratie, dubbele boekingen en autosleutels die kwijt raken tot het verleden.

Poolauto reserveren

Gebruikers reserveren een poolauto snel en eenvoudig via een app. Een boeking hoeft niet eerst handmatig goedgekeurd te worden. Ook de uitgifte en inname van de fysieke autosleutel is niet langer nodig. De digitale sleutels ontvangt de medewerker namelijk automatisch in de app.

afbeelding_poolbeheer_nieuwe_foto
afbeelding_poolbeheer_video

Real time inzicht

De beheerder heeft real time inzicht in het gebruik en de beschikbaarheid van alle voertuigen. Door efficiënt voertuiggebruik is een kostenbesparing van minimaal 20% te behalen. Er zijn dan ook diverse rapportages beschikbaar om de bezetting per voertuig te monitoren. Denk hierbij aan bezettingsgraadrapportages, fiscus proof rittenregistratie en kostenplaatsrapportages. Daarnaast is het nog mogelijk om op verzoek een op maat gemaakte rapportage te leveren.

afbeelding_poolbeheer_beheerder

Online poolbeheer

Om met meerdere medewerkers binnen een bedrijf eenvoudig één of meerdere auto(‘s) te delen bieden wij de mogelijkheid tot online poolbeheer. Hiermee wordt het wagenpark optimaal benut. Dit bespaart aanschaf van extra auto’s. Daarnaast rijden de medewerkers in veilige, moderne voertuigen met de jongste en milieuvriendelijkste techniek.

foto_dmvm_onzemensen

Onze mobiliteitsexperts

Wilt u aan de slag gaan met poolbeheer? Of wilt u meer informatie over  deelgebruik in een zakelijke omgeving? Kom dan in contact met de mobiliteitsexperts van De Mobiliteit voor Morgen. Zij geven antwoord op al uw vragen en denken graag mee over de mobiliteitsvraagstukken waar u mee zit.

Adviesgesprek aanvragen

Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in, een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.