header_shuttel

Stap in. Stap op. Stap over.

Shuttel: dé ideale mobiliteitskaart voor ondernemers

Als ondernemer heeft u het al druk genoeg. Mobiliteit voor uw werknemers moet daarom goed en makkelijk geregeld zijn. Maar hoe kunt u slim inspelen op veranderende mobiliteitsbehoeften, reiskosten- en thuiswerkvergoedingen? Met Shuttel geeft u uw medewerkers met slechts één kaart toegang tot alle vormen van vervoer inclusief bijbehorende diensten.

Alle mobiliteit via één abonnement

Shuttel is dé flexibele alles-in-één-mobiliteitsdienst: van de fiets, trein, bus, tram, metro en taxi tot zelfs deelvervoer. De Shuttelkaart werkt hetzelfde als een OV-chipkaart, dus dat betekent onder andere eenvoudig in- en uitchecken. Extra voordeel: de kaart is altijd klaar voor gebruik doordat wij ervoor zorgen dat het saldo op de kaart automatisch wordt aangevuld. U betaalt alleen voor daadwerkelijk gebruik van mobiliteit. Reizen uw medewerkers niet, dan betaalt u als werkgever ook niet. Wij vereenvoudigen het gehele administratieve proces met maximaal fiscaal voordeel. U ontvangt alle kosten op één factuur en betaalt eenvoudig achteraf.

afbeelding_shuttel
Video Shuttel
afbeelding_shuttel_app

Regisseurs van eigen mobiliteit

De verandering in mobiliteitsbehoefte van werknemers is door de coronacrisis in een stroomversnelling geraakt. Steeds vaker is een combinatie van verschillende vervoersmiddelen de prettigste en efficiëntste manier van verplaatsing A naar B. Daarnaast vraagt de opmars van thuiswerken ook om flexibelere reisopties, thuiswerkvergoedingen en een ander mobiliteitsbeleid. Met Shuttel maakt u uw medewerkers regisseur van hun eigen mobiliteit. Shuttel houdt alle reistransacties feilloos online bij, of het nu woon-werkverkeer of zakelijk reizen is. Voor de thuiswerkdagen biedt u eenvoudig een thuiswerkvergoeding. Zo heeft u beduidend minder administratie en mobiliteitskosten, terwijl uw werknemers mobieler dan ooit zijn.

Uw mobiliteitsbehoefte

Wij helpen u persoonlijk bij de invulling van mobiliteit binnen uw organisatie. Shuttel heeft voor relaties van De Mobiliteit Voor Morgen een overzichtelijk abonnement samengesteld. Met de werkgeversmodule profiteert u van extra voordelen. Uiteraard kunt u altijd rekenen op betrouwbare oplossingen en persoonlijke support van Shuttel. Na drie reiskostendeclaraties van uw medewerker heeft u de abonnementsprijs voor een geheel jaar al terugverdiend. Daarnaast hanteren we zeer gunstige volumekortingen vanaf 100 medewerkers, met een oplopend voordeel tot 40 procent.

Alle voordelen op een rijtje

  • Alle mobiliteit via één abonnement: van OV, fiets tot deelvervoer
  • Zorgeloos reizen, altijd saldo op de Shuttelkaart
  • Betaal alleen naar gebruik
  • Minder administratieve lasten: één overzichtelijke factuur met alle reiskosten
  • Na drie declaraties is de abonnementsprijs voor een geheel jaar al terugverdiend
foto_dmvm_onzemensen

Onze mobiliteitsexperts

Wilt u aan de slag gaan met Shuttel? Of wilt u meer informatie over de ideale mobiliteitskaart? Kom dan in contact met de mobiliteitsexperts van De Mobiliteit voor Morgen. Zij geven antwoord op al uw vragen en denken graag mee over de mobiliteitsvraagstukken waar u mee zit.

Adviesgesprek aanvragen

Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in, een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.