Voorraad-hero

Altijd up-to-date

Mobiliteitsbudget nieuws

Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteitsbudgetten.

Poolbeheer
22 september 2022
Wat is poolbeheer?

Uw leaseauto’s wilt u het liefst niet stil hebben staan. Deze wilt u zo efficiënt mogelijk inzetten. Met poolbeheer kunt u alle beschikbare mobiliteit inzetten onder uw medewerkers. 

Lease a Bike
22 september 2022
Fietsregeling voor ZZP’ers

Een fiets leasen is niet alleen interessant voor bedrijven met werknemers maar ook voor ZZP’ers.

header fietser
22 september 2022
De fiets van de zaak én auto van de zaak: ze kunnen écht samen

Sinds er per 2020 een gloednieuw fietsplan bestaat, lijken de regelingen van de fiets van de zaak en de auto van de zaak behoorlijk op elkaar. 

vw header opladen
21 september 2022
Wat zijn de gevolgen van het regeerakkoord op de mobiliteitssector?

Op 15 december presenteerden de informateurs Koolmees en Remkes de plannen voor de komende vier jaar via het regeerakkoord.

header plug in hybruid
20 september 2022
Waarom is shortlease een sterke aanvulling op uw wagenpark?

Afgelopen jaren is de auto van de zaak steeds populairder geworden. Door middel van een flexibele leasevariant geven we een extra populariteit boost aan de auto van de zaak, want met shortlease is een auto van de zaak bereikbaarder dan ooit. 

Header elektrische bus
20 september 2022
Subsidie elektrische bedrijfswagens

Aanvraag Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) op 15 maart geopend. Vanaf 2025 stellen steden gebieden aan waar alleen nog bestelbussen en vrachtwagens mogen komen die geen CO2-uitstoot produceren. 

header prinsjesdag
15 september 2022
PRINSJESDAG 2021: PLANNEN VOOR DE MOBILITEIT

De definitieve maatregelen voor 2022 zijn gepresenteerd door de overheid. In dit artikel leest u welke effecten deze hebben voor de automobilist. Er zijn veranderingen in de bijtellingsregelingen, de stimulans voor elektrische auto’s wordt anders en ook gaat de BPM er anders uit zien.

fiets header cafetaria regel
14 september 2022
Hoe werkt de cafetariaregeling bij een leasefiets?

Bij een fiets van de zaak kan de werknemer gebruik maken van de cafetariaregeling. Dit is een belastingregeling die bijvoorbeeld Lease a Bike extra interessant maakt voor werknemers. In dit artikel leest u wat de cafetariaregeling precies is.

wagenpark header
14 september 2022
Hoe beperkt u het financiële risico op uw wagenpark?

Wanneer u de komende periode gaat investeren in uw wagenpark kunt u door middel van shortlease uw financiële risico flink beperken.