Fietsen Header Mobiel

Volledig ontzorgd

Movelo: Zakelijk e-bikes leasen voor jouw organisatie

Als organisatie wilt u mobiliteit graag goed geregeld hebben, maar hoe speelt u in op de veranderende mobiliteitsbehoefte? Hoe zorgt u voor flexibel en duurzaam vervoer, zonder dat de implementatie veel tijd in beslag neemt? Movelo helpt u hierbij op weg! Wij bieden organisaties de mogelijkheid een uniforme e-bike beschikbaar te stellen aan haar medewerkers, huurders, klanten of omwonenden.

Hoe werkt een e-bike oplossing van Movelo?

Heeft u interesse in een e-bike oplossing van Movelo? Dan is het goed om te weten hoe dit in zijn werk gaat. 

Allereerst kiest u het type en aantal e-bikes. Voeg optioneel uw eigen huisstijl toe aan de fietsen. Vervolgens kiest u een maandtarief; u kan kiezen voor FLEX, waarbij u het abonnement maandelijks kan opzeggen vanaf 6 maanden. Of u kiest voor FLAT, waarbij u een scherp tarief ontvangt voor 36 maanden. 

Wilt u graag dat de e-bikes gedeeld worden met meerdere personeelsleden of buurtbewoners? Maak dan gebruik van de app met SHARE oplossing. Over de verzekering, onderhoud en schade hoeft u zich geen zorgen te maken. Daar zorgt Movelo voor. 

Hub Indoor 01

Kies de opzet die bij u past

Alle voordelen van Movelo op een rijtje

  • Bespaar tijd en geld
    Meer delen, minder parkeerkosten en het snelst in de binnenstad. De deelbare e-bike als de ideale vervanger van de auto. 
  • Vitaliteit
    Als vernieuwende organisatie biedt u de mogelijkheid om kilometers gezond op de fiets af te leggen
  • Duurzame mobiliteit
    Door e-bikes te gebruiken in plaats van auto's bespaart u natuurlijk direct CO2. Wij planten daarnaast voor iedere 250 gefietste kilometers een boom!
Klant(1)

Volledige ontzorging

Voorkomen is beter dan genezen; dat is het motto van Movelo. Doordat er preventief onderhoud wordt uitgevoerd, is uw e-bike vloot altijd in optimale staat. Gaat er onverhoopt toch iets stuk? De supportdesk staat altijd voor u klaar, waardoor u erop kunt vertrouwen dat u binnen 48 uur geholpen bent. Dit is onderdeel van de all-in service. 

Kies voor makkelijk delen! 

Wilt u dat uw deelbare e-bikes beschikbaar zijn voor verschillende groepen? Dat kan! Met het innovatieve deelsysteem kunnen de e-bikes gemakkelijk worden gedeeld en heeft u altijd inzicht in de status van uw vloot, volledig digitaal. Alles geregeld met de slimme applicatie en fleetsoftware, van slotbediening tot registratie. Nooit meer gedoe met het beheer van reserveringen en sleutels! 

Cuber.klant
foto_dmvm_onzemensen

Onze mobiliteitsexperts

Wilt u aan de slag gaan met Movelo? Of wilt u meer informatie over wat Movelo voor uw organisatie kan betekenen? Kom dan in contact met de mobiliteitsexperts van De Mobiliteit voor Morgen. Zij geven antwoord op al uw vragen en denken graag mee over de mobiliteitsvraagstukken waar u mee zit. 

Adviesgesprek aanvragen

Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in, een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.