Geofencing

Wagenparkbeheer software

Rittenregistatiesysteem van Webfleet

Eenvoudig uw voertuigen volgen inclusief rapportages? Wij helpen u graag met een kwalitatief hoogwaardig rittenregistratiesysteem met uitgebreide dashboards.

Realtime zicht op uw vloot

Dankzij het voertuigvolgsysteem volgt u 24 uur per dag, 7 dagen per week de voertuigen uit uw vloot. Via een eenvoudig dashboard ziet u hoe lang er wordt gereden en wanneer, waar en hoe uw wagenpark wordt gebruikt. Er zijn rapportages over rijtijden, ritgebeurtenissen, werktijden, ritrapporten en nog veel meer mogelijk. Door het rijgedrag te monitoren en analyseren, bent u in staat tot wel 20% op brandstof- en onderhoudskosten te besparen. Denk aan vaak te hard remmen of snelheidsoverschrijdingen.

Webfleet

Veilig en fiscusproof

Verlaag uw belastingen, bespaar tijd en geld op ritadministratie én voldoe aan de wettelijke richtlijnen dankzij de digitale registratie van de kilometerstand en werktijd. Kilometer- en ritten­re­gi­stratie is een algemene term voor het registreren van de gereden zakelijke kilometers en ritten. Dit is nuttig en in sommige gevallen ook verplicht voor veel soorten bedrijven. Alle privacygevoelige data wordt veilig opgeslagen volgens het Keurmerk RitregistratieSystemen. Dit is de enige onafhan­ke­lijke branche­s­tan­daard voor ritre­gi­stra­tie­sys­temen en bestaat uit een lijst technische eisen waaraan een ritre­gi­stra­tie­systeem moet voldoen. Daarnaast zorgt de ISO 27001 certi­fi­cering voor het hoogste niveau van infor­ma­tie­be­vei­liging en betrouw­baarheid.

Geofencing

In het platform zit de optie ‘Geofence’ kosteloos inbegrepen. Deze functie werkt op basis van een locatie waar je een straal omheen zet, een cirkel op de kaart dus. Komt een voertuig daar buiten dan wordt een mail gestuurd naar de wagenparkbeheerder. Tevens kan een rapport hierover uit het platform gehaald worden. Door filtering wordt inzichtelijk gemaakt welke ritten buiten kantoortijden zijn gereden.

Vijf redenen om Webfleet te gebruiken binnen uw bedrijf

  • Eersteklas gebruikersinterface
  • Eenvoudige routeplanning
  • Kaartweergave in realtime
  • Dashboard naar wens geconfigureerd
  • Optimale beveiliging
foto_dmvm_onzemensen

Onze mobiliteitsexperts

Wilt u aan de slag gaan met rittenregistratie van Webfleet? Of wilt u meer informatie over het systeem? Kom dan in contact met de mobiliteitsexperts van De Mobiliteit voor Morgen. Zij geven antwoord op al uw vragen en denken graag mee over de mobiliteitsvraagstukken waar u mee zit.

Adviesgesprek aanvragen

Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in, een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.