2000-s02LS-grey

De elektrische revolutie in uw business

Silence S02 e-scooter

De elektrische Silence scooter is een technologisch hoogstaande scooter die in Spanje is ontwikkeld en geproduceerd. Silence heeft drie modellen: de S01, S02LS en HS en S03. De S02 modellen zijn dé elektrische B2B scooters voor bedrijven en eindgebruikers. De S02LS en HS hebben een uniek gepatenteerd accuwisselsysteem door middel van een ingebouwde trolley waardoor de accu eenvoudig op te laden is aan ieder normaal stopcontact.

De elektrische scooter met de beste batterij

Silence is de enige fabrikant van e-scooters in Europa die niet alleen de scooters, maar ook de batterijen zelf ontwik-kelen en produceren. Uit onderzoek is bovendien gebleken dat de Silence accu’s na 40.000 gereden kilometer nog steeds 97% capaciteit behouden. 

Inmiddels rijden er Silence scooters in meer dan 10 landen over heel Europa. In Nederland wordt de Silence ingezet door gemeenten zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Groningen en Leiden. Ook diverse maaltijdbezorgers, postbedrijven, beveiligingsdiensten en parkeerbeheerders zetten de Silence scooters in. Door de multifunctionele cargoplaat van de Silence kunnen er verschillende accessoires worden geplaatst voor uiteenlopende toepassingen.

Bekijk onze video en kom meer te weten over de S02HS. 

Header_Silence

Silence S02 Low Strength

De Silence S02 Low Strength (LS) is de geheel vernieuwde versie van de populaire elektrische scooter S02. De S02LS is, evenals zijn voorganger de S02, dé elektrische B2B scooter voor bedrijven en eindgebruikers. De S02LS heeft een uniek gepatenteerd accuwisselsysteem door middel van een ingebouwde trolley waardoor de accu eenvoudig op te laden is aan ieder normaal stopcontact.

In tegenstelling tot de S02 High Strength, heeft de S02LS een lichtere motor. De S02HS is met een zware motor berekend op snelheden tot 100 km/u, terwijl de S02LS gemaakt is voor snelheden tot 45 km/u. Hierdoor rijdt de S02LS rustiger, veiliger en bespaart deze energie. 

Silence S02 High Strength

De Silence S02 High Strength (HS) is de geheel vernieuwde versie van de populaire elektrische scooter S02. De S02HS is, evenals zijn voorganger de S02, dé elektrische B2B scooter voor bedrijven en eindgebruikers. De S02HS heeft een uniek gepatenteerd accuwisselsysteem door middel van een ingebouwde trolley waardoor de accu eenvoudig op te laden is aan ieder normaal stopcontact.

In tegenstelling tot de S02 Low Strenght, heeft de S02HS een zwaardere motor en zwaardere achterwielophanging voor meer power en meer laadvermogen. De S02HS is met een zware motor niet alleen berekend op 45 km/u, maar ook tot 100 km/u. Door deze kenmerken is de S02HS geschikt voor bijvoorbeeld bezorgdiensten en servicelogistiek.

foto_dmvm_onzemensen

ONZE MOBILITEITSEXPERTS

Heeft u interesse in de Silence e-scooter? Kom dan in contact met de mobiliteitsexperts van De Mobiliteit voor Morgen. Zij geven antwoord op al uw vragen en denken graag mee over de mobiliteitsvraagstukken waar u mee zit. 

Adviesgesprek aanvragen

Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in, een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.