Škoda ENYAQ iV

22 september 2022

Laden voor ondernemers

Per 2025 gaat er nogal wat veranderen op de parkeerterreinen van bedrijven. Per 10 parkeerplekken moet er dan verplicht 1 laadplek aanwezig zijn voor elektrische voertuigen. Dit roept vragen op bij veel ondernemers. Heeft mijn bedrijf wel voldoende stroomcapaciteit om de laadpaal van elektriciteit te kunnen voorzien? Hoeveel palen hebben we nodig? Kunnen we in de toekomst uitbreiden? Op al uw vragen kunnen wij helpen met de antwoorden en passende laadoplossingen bieden. Voor nu én straks.

Klaar voor de toekomst?

Het is belangrijk dat u en uw bedrijf nu al anticiperen op wat komen gaat. Het aantal elektrische voertuigen op de weg groeit namelijk elke dag. De laadpalen bieden niet alleen een oplossing voor uw werknemers, maar ook voor uw klanten en gasten is het een hele fijne service. Dat niet alleen, het biedt nog veel meer voordelen.

laadpaal

Voordelen

  • Als u elektrische auto’s in uw wagenpark heeft, kunnen werknemers tijdens werktijd laden en hebben zij dus geen tijdverlies met opladen onderweg.
  • De kosten van het laden bij uw bedrijf zijn over het algemeen goedkoper dan laden aan openbare (snel)
  • Het is klantvriendelijk, gasten en klanten kunnen ook gebruik maken van uw laadpunten, de opbrengsten van de geleverde stroom zijn voor u als ondernemer. Op deze manier worden de gemaakte kosten vergoed.
  • Heeft u zonnepanelen op het bedrijfspand? Dan kunt u daarvan profiteren door uw eigen opgewekte stroom te gebruiken. Dit zorgt voor goedkopere kWh tarieven.

Geen vergunning nodig voor laadpalen

In principe is het mogelijk om bij ieder pand laadpunt(en) te plaatsen. Hiervoor is geen vergunning nodig. Hoeveel laadpunten u kunt plaatsen is afhankelijk van de stroom die vanuit het bedrijfspand beschikbaar is. En niet geheel onbelangrijk, wat de wensen zijn met betrekking tot de laadsnelheid.

Passende laadoplossing

Klaar om te kijken naar uw mogelijkheden? Graag komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie om naar uw wensen en mogelijkheden te kijken. In samenwerking met onze partner Ecoleon leveren wij maatwerk. Laadpalen kunt u voorzien van uw eigen logo, de kleuren van uw huisstijl of wordt het een oerhollandse Praatpaal die wij upcyclen naar een laadpaal?