header-event

21 juni 2023

Future Mobility Event in MOVE Amsterdam

Op woensdag 21 juni 2023 heeft De Mobiliteit voor Morgen het Future Mobility Event georganiseerd. Op deze middag was er een interactief programma samengesteld waarbij de gasten zelf de toekomst van mobiliteit konden ervaren. Het was een erg geslaagde middag vol gezelligheid. 

We begonnen de middag met een hapje en een drankje, waarbij iedereen even rustig kon binnenkomen. Om 15:30 begon de presentatie van De Mobiliteit voor Morgen waarbij er een kort werd toegelicht wat de bedoeling was deze middag en wat iedereen kon verwachten. 

Vervolgens was het tijd om zélf te ervaren wat de toekomst te bieden heeft. In drie sessies gingen verschillende groepen een rondje rijden op de nieuwste e-bikes, elektrische scooters rijden met Silence en de toekomst ervaren met de Move Mobility Experience. 

Na deze interactieve uren werd het woord gegeven aan gastspreker Richard van Hooijdonk. Richard is zelf een écht futurist en vertelde erg enthousiast over een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch laat veranderen. 

Na dit inspirerende spreekuur werd er nog een uitgebreid diner verzorgd. Iedereen kreeg nog even de tijd en mogelijkheid om deze leuke middag na te spreken. We bedanken iedereen die is gekomen en voor het enthousiasme dat werd meegebracht!

Bekijk de aftermovie van deze middag

FME_DMVM_JUN_23-13
Weten wat De Mobiliteit voor Morgen voor jou kan betekenen? Ontdek het via onderstaande button.