header golf

20 september 2022

Waarom is shortlease een sterke aanvulling op uw wagenpark?

Afgelopen jaren is de auto van de zaak steeds populairder geworden. Door middel van een flexibele leasevariant geven we een extra populariteit boost aan de auto van de zaak, want met shortlease is een auto van de zaak bereikbaarder dan ooit. Deze leasevariant kent een kortere en flexibele looptijd van 1 tot 12 maanden en na één maand dagelijks opzegbaar. Een perfecte aanvulling op uw huidige wagenpark. Waarom? Wij leggen het u graag uit.

Shortlease tijdens eerste arbeidsovereenkomst

Een flexibele leasevariant, zoals shortlease, is ook een verstandige keuze wanneer u iemand in dienst neemt met een contract voor een bepaalde tijd. Door de flexibele looptijd bij shortlease zit u niet vast aan een langdurig contract. Zo kunt u uw nieuwe werknemer een auto van de zaak aanbieden zonder dat u, als werkgever, financieel risico loopt wanneer het arbeidscontract niet wordt verlengd.

Inspelen op piekperiode

Veel sectoren hebben gedurende het jaar vaak te maken met een periode waarbij het op werkgebied drukker of rustiger is ten opzichte van de rest van het jaar. Denk hierbij aan toerisme, die vooral richting de zomer- en wintermaanden een piekdrukte ervaren. Of aan de bouw, waarbij gedurende de zogenoemde ‘bouwvak’ een periode van vijf weken minder gebouwd wordt. Het is prettig als uw wagenpark flexibel meebeweegt met de drukte op de werkvloer. Met een flexibele leasevariant als aanvulling op uw huidige wagenpark, bieden wij u de mogelijkheid om in te spelen op wisselende drukte binnen uw branche.

Volkswagen Passat

Minimaliseren van financieel risico

In een tijd van economische onzekerheid is het belangrijk als bedrijf om het financiële risico zoveel mogelijk te beperken. Bij een leasecontract met bijvoorbeeld financial lease of full operational lease gaat u voor een langdurig periode een verplichting aan. Met shortlease geniet u van de mogelijkheden van zakelijk leasen, maar kunt u uw leasecontract na één maand dagelijks stopzetten wanneer de situatie daar om vraagt. Zo minimaliseert u het financiële risico terwijl u uw mobiliteit optimaliseert.

Wachten op uw leaseauto

Gaat u of één van uw werknemers rijden in een leaseauto? Dan zit er vaak best wel wat tijd tussen aanvraag en levering van de leaseauto. Om deze periode te overbruggen biedt shortlease een oplossing. Bij De Waal Autoverhuur beschikken we over een ruime vloot aan auto’s waarmee we kunnen inspelen op uw tijdelijke mobiliteitsbehoeften en wensen om deze periode te overbruggen. Zeker bij een langere overbruggingsperiode is shortlease een voordeligere keuze dan het huren van een auto. Daarnaast wordt er bij shortlease achteraf afgerekend op basis van werkelijk gereden kilometers.

Interesse in shortlease?

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden van shortlease? Wij informeren u graag verder over de flexibele leasevariant. Via de onderstaande button leest u meer over de voordelen van shortlease.